Premium Anvelope este importator si distribuitor de anvelope in Romania. Pune la dispozitia ta o gama variata de anvelope pentru turisme (varaiarna, all season), anvelope cargo (vara, iarna, all season), anvelope de camioane (autostrada, regional, on/off), anvelope industriale si agricole.

PREMIUM  ANVELOPE asigura raportul CALITATE - PRET pentru ca ne dorim o colaborare pe termen lung si reciproc avantajoasa!

IMPORT SI DISTRIBUTIE ANVELOPE

Activitatea principala este importul si distributia de anvelope. Astfel, lucrand indeaproape cu producatorii si reprezentantii lor, preturile pe care Premium Anvelope le ofera sunt printre cele mai avantajoase de pe piata.

Marcile importate sunt variate si apartin celor mai bune marci din categorii buget (Matador, Barum, Viking), pana la anvelope premium (Bridgestone, Michelin, Continental). Iti oferim o gama de anvelope care sa respecte atat siguranta la drum cat si confortul financiar.

Solicita oferta chiar acum!

SERVICE ROTI

Un service de roti de calitate are in componenta mai multi factori, principalii fiind experienta echipei si tehnologiile folosite.

Experienta echipei Premium Anvelope insumeaza peste 25 de ani in domeniul de service roti, garantand un serviciu de calitate si rapid!

In sustinerea experientei echipei de service, aparatele folosite se ridica la standarde europene de calitate. Pentru a fi mentinute intr-o stare excelenta de functionare, aparatele sunt inspectate regulat de reprezentanti ai producatorului, totul pentru a asigura o experienta de service la cele mai inalte standarde.

Certificarea ISO 9001 garanteaza calitatea serviciilor noastre, spre satisfactia ta!

Socita oferta chiar acum!

SERVICE MOBIL

¨Schimbam rotile la tine acasa¨

Ca dovada a orientarii catre client am demarat Campania “Schimbam rotile la tine acasa” printr-un nou serviciu: Service Mobil - un serviciu de schimb complet roti la tine acasa sau la sediul companiei ... Pentru maximul tau confort!

O autoutilitara incapatoare echipata cu toate aparatele necesare pentru montare/demontare, echilibrare roti si presiune, un generator electric si o echipa Premium Anvelope pot schimba rotile pentru aproximativ 50 de masini pe zi. Toate acestea intr-un spatiu minim, ocupat de masina de vulcanizare mobila.

Socita oferta chiar acum!

INDREPTAT JANTE

Experienta angajatilor Premium Anvelope se reflecta si in operatiunea de indreptat jante aliaj, printr-o calitate superioara a lucrarii si un timp redus de asteptare.

Solicita oferta chiar acum!

HOTEL ANVELOPE

Schimbul de anvelope se intampla de 2 ori pe an, inainte de trecerea la sezonul cald, respectiv cel rece.

Pentru ca aceste schimburi inseamna ca in permanenta vei avea un set de anvelope care nu este folosit, Premium Anvelope Service-Roti iti ofera posibilitatea de a-ti lasa anvelopele la service pana la schimbarea sezonului, in limita spatiului disponibil. Fiecare anvelopa va fi marcata cu numarul de inmatriculare al masinii tale si pozitia sa de pe masina (FD-fata dreapta, FS-fata stanga, etc). Apoi, anvelopa urmeaza a fi impachetata intr-un sac de plastic si tinuta in depozit pana la revenirea ta.

Beneficiile tale sunt ca nu mai ai nevoie de spatiu de depozitare, respectiv batai de cap cu manipularea pe tot parcursul sezonului in care nu folosesti anvelopele!

Lasa-ne sa ne ocupam de pastrarea si intretinerea anvelopelor tale si bucura-te de spatiul economisit.        

Solicita oferta chiar acum!


Compara 0

Fii la curent cu ofertele noatre!

Stai informat, ai numai de castigat.

No products

To be determined Shipping
0 lei Total

Check out