Din 2011 furnizam anvelope in toata tara, atat firmelor cat si persoanelor fizice. Suntem mandri ca-ti putem oferi o gama variata de anvelope, la cele mai bune preturi, buget, mediu si premium. Astfel ai posibilitatea sa-ti alegeti produsele si serviciile oferite in functie de bugetul alocat.
 
3,5 motive sa lucrezi cu noi:

  • Experienta profesionala  - peste 40 de ani, cumulat, in distributie anvelope, respectiv peste 25 ani in service-roti. In plus, am implementat cu succes sistemul de management al calitatii ISO 9001!
  • Gama completa de anvelope, de la anvelope buget pana la anvelope premium - anvelope de varaanvelope de iarnaanvelope 4x4anvelope cargoanvelope de camionanvelope industriale si anvelope agricole.
  • Livrare rapida - pana la 2 zile lucratoare, oriunde in tara. Anvelopele pot fi verificate, la curier, inaintea efectuarii platii!
  •           Anvelope buget, mediu si premium marcile Firenza, Sumo, Matador, Mitas, Yokohama, Goodyear / Dunlop, Continental, Michelin etc. La comanda pot fi aduse marcile dorite de tine in cele mai avantajoase conditii.

Suntem bucurosi sa-ti oferim asistenta in gasirea anvelopelor care sa corespunda cerintelor tale tehnice si care sa se incadreze in bugetul alocat.

Pentru orice informatie te rugam sa nu eziti sa ne contactezi chiar acum


Compara 0

Fii la curent cu ofertele noatre!

Stai informat, ai numai de castigat.

No products

To be determined Shipping
0 lei Total

Check out