Anvelope, cauciucuri, pneuri...sunt diverse denumiri ale bucatilor de cauciuc care echipeaza rotile autoturismului. 

Sunt ele importante? Anvelopele sunt foarte importante pentru rularea in siguranta. Chiar daca de multe ori avem tendinta normala sa neglijam importanta alegerii unor anvelope potrivite pentru autoturismul cu care circulam, trebuie sa avem in vedere ca anvelopele sunt elementele cu cel mai mare impact asupra sigurantei noastra la volan. Daca alegerea unui ulei slab calitativ sau neprotrivit pentru masina noastra poate cel mult strica motorul masinii, alegerea anvelopelor poate avea impact asupra sigurantei si a chiar a vietii noastre si a celorlalti pasageri.

Anvelopele isi spun cuvantul in conditii extreme. Este foarte posibil ca in conditii normale de utilizare intre diverse anvelope sa nu existe mari diferente la utilizare. In schimb, in cazuri extreme cum ar fi o frana brusca sau derapaj sau acvaplanare, anvelopele isi spun cuvantul.

Anvelope de iarna sau all season? Ce anvelope sunt cele mai potrivite pentru masina mea? Anvelope noi sau second hand? Ce marca de anvelope? In site-ul Premium Anvelope veti gasi raspunsuri la toate aceste intrebari. Va recomandam sa apelati la unul din specialistii nostri in anvelope.


Compara 0

Fii la curent cu ofertele noatre!

Stai informat, ai numai de castigat.

No products

To be determined Shipping
0 lei Total

Check out